Lekkage

Een lekkage kan voor veel overlast en schade zorgen. Zo kan het water in muren en plafonds trekken, waardoor er lelijke vocht- en schimmelplekken ontstaan. Het herstellen van waterschade kan dan ook een dure aangelegenheid worden. Wilt u de kosten beperken? Handel dan snel in het geval van een lekkage en neem direct contact op met Loodgieter Alkmaar.

Loodgieter Alkmaar is uw specialist bij lekkages. Of u nu last heeft van een lekkende waterleiding, een lekkend dak of een lekkage in uw badkamer: de vakbekwame loodgieters van Loodgieter Alkmaar kunnen uw lekkage snel en voordelig verhelpen. Onze ervaren loodgieters hebben snel de oorzaak van uw lekkage opgespoord, om deze direct te verhelpen en uw lekkage te doen verdwijnen. Bovendien werken wij voor scherpe tarieven, waardoor u niet alleen de schade, maar ook de kosten kan beperken.

Met spoed een ervaren loodgieter nodig?

Loodgieter Alkmaar maakt gebruik van een 24 uur service. Dit wil zeggen dat onze ervaren loodgieters 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel zijn. U kunt ons dag en nacht bellen voor deskundige ondersteuning bij uw lekkage, waardoor u snel geholpen wordt en de schade kan beperken. Onze specialisten zijn dag en nacht beschikbaar, zelfs op zon- en feestdagen.

Heeft u een vraag over onze diensten, het verhelpen van uw lekkage of over onze 24 uur service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.